Spring til indhold

AFLYST PASBESTILLING I LUXEMBOURG DEN 2 APRIL 2020

18.03.2020  23:30

Af hensyn til Corona-situationen, risikoen for smittefare og den erklærede nødplan for Luxembourg, må Det Danske Generalkonsulat i Luxembourg lukke konsulatet på foreløbig basis.  På dette grundlag må Ambassaden i Bruxelles udsætte det forudsete pasbiometri-besøg på det danske generalkonsulat i Luxembourg den 2. april 2020.

Så snart situationen tillader det, genoptager Ambassaden besøgsplanlægningen, og et nyt opslag med annoncering af besøgsdato bliver annonceret på hjemmesiden: 

https://belgien.um.dk/da/.

I absolut nødstilfælde (hvor en pasudstedelse ikke kan udsættes grundet uopsætteligt rejsebehov inden for de muligheder, som Corona-situationen tillader) vil Ambassaden i Bruxelles holde åben for pasansøgere fra Luxembourg.  Aftale om møde bør indhentes ved forudgående telefonkontakt til Borgerservice på Ambassaden i Bruxelles +32 (0)2 233 09 19 og 233 09 11 eller via on-line tidsbestilling : https://belgien.um.dk/da/rejse-og-ophold/pas/.

Tilrejsende fra Luxembourg bør inden rejsen forhøre sig hos de lokale myndigheder om evt. rejserestriktioner mellem Luxembourg og Belgien.

Oplysninger omkring dokumentationskrav, samt pasbestillingsformularen, kan findes på Danmarks Ambassade i Belgiens hjemmeside under ”Rejse og Ophold - Pasvejledning”.

http://belgien.um.dk/da/rejse-og-ophold/pas/pasvejledning/

OBS!!: Det er et krav, at begge forældre møder personligt op for at give samtykke ved pasudstedelse til børn under 18 år.

Spørgsmål kan også rettes til ambassaden i Bruxelles pr. e-mail : BRUAMB@um.dk).

Ambassaden i Bruxelles

den 18. marts 2020