Spring til indhold

The National Danish Performance Team: DGIs Verdenshold kommer til Bruxelles!

19.12.2016  12:13

''

Sæt kryds i kalenderen til gallashow den 31. maj – værtsfamilier søges.

DGI´s Verdenshold, The National Danish Performance Team, består af 28 udvalgte og meget dygtige danske gymnaster i aldersgruppen 19-28 år. Holdet rejser verden rundt i 10 måneder og inspirerer til en aktiv og sund livsstil igennem workshops, besøg og shows.

Som en del af deres turné kommer de i slutningen af maj til Bruxelles, hvor de vil vise deres imponerende Gallashow onsdag den 31. maj 2017. Sæt allerede nu kryds i kalenderen! Showet vil finde sted på Den Skandinaviske Skole i Waterloo. Billetter kan købes ved indgangen på dagen, og der vil desuden være forsalg fra slutningen af april på Ambassaden og i den danske kirke. Mere info om dette følger på ambassadens og kirkens hjemmesider.

Gymnasterne vil under deres ophold også lave workshops på Europaskolen i Uccle og den Skandinaviske skole i Waterloo.

Gymnasterne ankommer den 30. maj og vil blive indkvarteret hos lokale værtsfamilier. Derfor søger vi frivillige familier til at være værter! Hvis du/I har mod på at huse et par unge friske gymnaster i tre nætter, er muligheden her. Værtsfamilierne skal være indstillede på at tilbyde morgen- og aftensmåltider og madpakke for dagen, samt assistance med transport morgen og aften.

Interesserede kan tilmelde sig pr. mail til dankirke@dankirke.be. Yderligere information for værtsfamilierne kan fås hos kirken (Linne, (0) 472 19 86 23). Der vil endvidere senere blive afholdt et mere detaljeret informationsmøde for værtsfamilierne i april.

Følg Verdensholdet på: https://www.facebook.com/verdensholdet/?fref=ts

Og besøg hjemmesiden, hvor du også kan få forsmag på holdets show:  https://www.dgi.dk/ndptSeneste nyt

    Se alle