Spring til indhold

Verdensholdets besøg i Belgien

08.06.2017  14:13

Verdensholdet, The National Danish Performance Team, aflagde et særdeles vellykket besøg i Belgien den 30. maj - 2. juni 2017. De dygtige gymnaster begejstrede publikum i en fyldt sportshal den 31. maj med deres store show, IMANI, og engagerede og motiverede under opholdet mere end 400 børn på workshops på hhv. Den Skandinaviske Skole og Den Europæiske Skole i Uccle under mottoet "We move the World". Holdets positive budskab om sund og aktiv livsstil, samarbejde og sammenhold kom klart igennem.

    

Under besøget fik holdet også et godt indtryk af arbejdet i EU-institutionerne, således mødtes gymnasterne med Kommissær Margrethe Vestager og aflagde besøg i Europaparlamentet, hvor de bl.a. talte med MEP Morten Løkkegaard og MEP Christel Schaldemose.

Endelig var det oplagt også at give Verdensholdet lejlighed til at jonglere og balancere med Verdensmålene, i.e. bolden med FN´s 17 verdensmål, herunder sætte fokus på mål nr. 3 Good Health and Well-being! Læs mere herom på: http://um.dk/da/danida/maalsaetning%20og%20strategi/verdensmaal

På vegne af Den Danske Ambassade og Den Danske Kirke: Tak til Verdensholdet for nogle uforglemmelige dage!

Se mere på Verdensholdets Facebook-side: https://da-dk.facebook.com/verdensholdet/Seneste nyt

    Se alle