Spring til indhold

Billetsalget er startet til det store gallashow med DGI Verdensholdet

28.04.2017  16:34

Kom og oplev The National Danish Performance Team opføre deres store show IMANI på Den Skandinaviske Skole i Waterloo onsdag den 31. maj kl. 19:30-21:30. Ved køb af billet støtter du samtidigt en god sag, idet overskuddet fra arrangementet går til den belgiske hjælpeorganisation Spinabifida (spinabifida.be), som yder støtte til børn, unge og voksne med rygmarvsbrok.

Billetterne, som koster 15€ for voksne og 10€ for børn (5-12 år), kan købes på ambassaden eller i den danske kirke:

Den Danske Ambassade, Rue d’Arlon 73, 1040.
Salget af billetter hos Ambassaden foregår tirsdage fra 12-14 og torsdage fra 13-15 (eller efter aftale, send i givet fald en mail herom til heguni@um.dk). Der modtages kun kontant betaling, ikke kort.

Den Danske Kirke, Rue Washington 27, 1050 Ixelles:
Salget af billetter hos Kirken foregår onsdage fra 17-19 og fredage fra 12-14 (eller efter aftale, send i givet fald en mail herom til dankirke@dankirke.be). Der modtages kun kontant betaling, ikke kort.

Vær opmærksom på, at der er begrænsede pladser. Billetter sælges frem til 26. maj. I det omfang, der herefter er billetter tilbage, vil der være mulighed for køb af billetter ved indgangen. Billetsalget  starter ½ time, inden showet begynder.  Der modtages kun kontant betaling, ikke kort.
Få en forsmag på showet her: https://www.youtube.com/watch?v=pBY0TqCR4ss
eller besøg deres hjemmeside: www.ndpt.dk

 Seneste nyt

    Se alle